برگزاری آزمون آسکی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱

تشکیل جلسه هماهنگی برگزاری آزمون آسکی برای دانشجویان پرستاری ورودی ۹۶ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۷۳۸۰ اخبار اطلاعیه
جلسه هماهنگی برگزاری آزمون آسکی، با حضور مسئول کل آزمون و کمیته علمی، در موسسه سلامت برگزار گردید.

در مورخه ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ تشکیل جلسه هماهنگی، یک ماه قبل از برگزاری آزمون آسکی، با حضور شرکت کنندگان زیر، در موسسه آموزش سلامت در اتاق معاونت محترم آموزشی صورت گرفت و موارد مطروحه ذیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت:

• مقرر گردید با توجه به اتمام کارورزی دانشجویان پرستاری ۹۶۲، آزمون آسکی در تاریخ احتمالی ۱۴۰۰/۰۸/۲۷ برگزار گردد. تغییرات بعدی، متعاقبا اعلام خواهد شد.
  • ارکان آزمون شامل مسئول کل آزمون، کمیته اجرایی و وظایف اعضای آن، کمیته علمی و وظایف اعضای آن و آیین نامه های داخلی برای آزمون مهارتهای عملی قبل از فارغ التحصیلی و راهنمای دانشجویان برای شرکت در آزمون مشخص گردید.
  • مقرر گردید کلاس ها و ساعات تمرین در صورت درخواست دانشجویان برگزار گردد.