حضور ریاست محترم اورژانس استان در برگزاری آزمون مهارتهای بالینی پرستاری(آسکی) موسسه آموزش سلامت مشکین شهر

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۳۳۱۴ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۲۱۱
ارزشیابی یکی از مراحل مهم آموزش پرستاری و بخش جدایی ناپذیر آن است. آزمون آسکی یک روش ارزشیابی صلاحیت بالینی می باشد که بر نتایج و رفتارهای قابل مشاهده تمرکز دارد و به عنوان استاندارد طلایی جهت ارزشیابی عملکرد بالینی شناخته شده است . این آزمون می تواند میزان تحقق اهداف آموزش در زمینه های شناختی، عاطفی و روان حرکتی دانشجویان پرستاری را مورد ارزیابی قرار دهد و همچنین فرصتی را برای اساتید فراهم می کند تا عملکردهای نامطلوب را در دانشجویان اصلاح نمایند. ارزشیابی موثر در صورت توام شدن با بازخورد مناسب نه تنها سبب ارتقای یادگیری و انگیزه دانشجویان می شود، بلکه به مدرس نیز در ارزیابی فعالیت هایش کمک می کند. آزمون مهارتهای عملی (آسکی) دانشجویان پرستاری ورودی ۹۷۲ در تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۴۰۱، در موسسه آموزش سلامت مشکین شهر ، با حضور ریاست محترم اورژانس استان، جناب آقای دکتر مهری و اعضای هیئت علمی و مربیان موسسه برگزار گردید.

نویسنده خبر : نگین اسلام زاده خیاوی

آخرین ویرایش۰۹ بهمن ۱۴۰۱