بیانیه موسسه آموزش سلامت مشگین شهر در مورد راهپیمایی ۱۳ آبان:

۱۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۸۳۹۵ اخبار اطلاعیه

موسسه آموزش سلامت مشگین شهر طی بیانیه ای اقشار مختلف مردم شهرستان ، دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های مشگین شهر را جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان دعوت کردند. متن بیانیه به شرح زیر میباشد: یوم الله ۱۳ آبان یادآور مجاهدتهای دانشجویان و دانش آموزان در به تسخیر درآوردن لانه ی جاسوسی و نواختن سیلی محکم بر صورت استکبار جهانی است. بنا به فرموده ی رهبر فرزانه انقلاب:"۴۰ سال است که چالش بین آمریکا و ایران ادامه دارد و انواع تحرکات از سوی دشمن اتفاق افتاده است؛ از #جنگ_نظامی و #اقتصادی تا #جنگ_رسانه_ای را آمریکا به راه انداخت. هدف آمریکا در تمام این کارها این بود که سیطره‌ای را که در دوره‌ی طاغوت داشت، دوباره به دست بیاورد که نتوانست. یک حقیقت مهمی در این بین وجود دارد و آن این که در این چالش ۴۰ساله، طرف مغلوب آمریکا و طرف پیروز جمهوری اسلامی است. دلیل مغلوب بودن آمریکا هم این است که حمله را او شروع کرده اما به مقاصد خود نرسیده است." موسسه آموزش سلامت مشگین شهر ضمن گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان ، از اقشار مختلف مردم شهرستان، دانشجویان ،کارمندان واعضای هیئت علمی دانشگاه های شهرستان برای حضور پر شور و دشمن شکن در راهپیمایی دعوت بعمل می آورد.