برگزاری آزمون OSCE

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۰۱۸۹ اخبار اطلاعیه
برگزاری آزمون OSCE

آزمون آسکی (OSCE )دانشجویان پرستاری ورودی 98 روز دوشنبه مورخ 1402/11/9 برگزار گردید.

آزمون آسکی به عنوان ارزشیابی نهایی دانشجویان پرستاری قبل از فارغ التحصیلی بوده که یک وسیله ارزیابی صلاحیت بالینی است و شامل گرفتن شرح حال، معاینه بالینی، پروسیجرهای ساده، تفسیر نتایج آزمایشگاهی، کنترل مشکلات بیمار، ارتباط، نگرش و .... با استفاده از چک لیست های تعیین شده است. دانشجو به صورت چرخشی تعدادی از ایستگاه های شماره گذاری شده را که دارای مشاهده گر و چک لیست است، را دور می زند.این آزمون با حضور اساتید، مربیان و کارکنان در قالب یک کار تیمی با نظارت ریاست و معاونت آموزشی موسسه آموزش سلامت و ناظر EDO این مرکز برگزار گردید. این آزمون هرساله در یک نوبت برای ورودیهای بهمن ماه برگزار می شود و صلاحیت حرفه ای و بالینی دانشجویان ترم 8 قبل از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی به صورت عملی مورد آزمون و ارزشیابی قرار می گیرد.

آخرین ویرایش۱۱ بهمن ۱۴۰۲

نظر شما :