پیام تبریک معاونت آموزشی موسسه سلامت، جناب آقای دکتر میر حسین آقایی به مناسبت روز استاد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۱:۳۲ کد : ۳۱۴۰۲ اخبار اطلاعیه

پیام تبریک معاونت آموزشی به مناسبت روز استاد

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، سپاس خداوند رحمانی که فرصت زیستن را در سایه مکتبی فراهم ساخت که همیشه پرچمدار علم و پشتیبان آگاهی است. بی شک تعلیم و تربیت و پرورش نیروهای کارامد در عرصه سلامت جامعه مهمترین گام در ارائه خدمات مؤثر به جامعه است. ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت فیلسوف عالی مقام ، استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک هفته مقام شامخ و بزرگ معلم بدینوسیله به پاس تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه شما همکاران عزیز و بزرگوار در انجام مطلوب وظیفه سنگین تان در سنگر تعلیم و تربیت صمیمانه تقدیر و تشکر می نماییم. امید است پیوسته موفق و پیروز باشید.