ارزیابی اعتباربخشی رشته فوریتهای پزشکی موسسه آموزش سلامت توسط هیات بورد فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت و درمان

۱۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۹ کد : ۳۲۰۴۱ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۱۶۰

در راستای ارتقای رشته فوریتهای پزشکی موسسه آموزش سلامت مشکین شهر، فرایند ارزیابی اعتباربخشی این رشته در مورخه 13/3/1403 با حضور هیات بورد فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت و درمان، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و ریاست اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه انجام گردید. در جلسه اختتامیه این ارزیابی که در سالن جلسات موسسه آموزش سلامت شهرستان مشگین‌شهر برگزار شد ، معاون آموزشی موسسه دکتر آقایی، خلاصه ای از اقدامات و برنامه های آتی در راستای ارتقاء آموزشی این موسسه را بیان کرد. همچنین ارزیابان وزارت بهداشت، گزارشی از نقاط قوت و چالش های گروه فوریت های پزشکی این موسسه ارائه کردند. در این جلسه، در خصوص تاسیس و راه اندازی رشته کارشناسی فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در این موسسه بحث و تبادل نظر شد.

آخرین ویرایش۱۷ خرداد ۱۴۰۳

نظر شما :